Nyári színház

Kedves Látogatóink!

 

Régi álom válik valóra 2021 július-augusztus folyamán az idei Nyári Színház (Hangjegy Művészeti Fesztivál) megrendezésével. Legyen részese a különleges hangulatú nyáresti élménynek! Impozáns helyszín, nagyszerű programkavalkád, színház és zene egy helyen – Nyári Színház programsorozatában.

Különleges atmoszférájú környezetben, örökségvédelmi területen – a MATE (Szent Isván Campus) Díszudvarán kínál páratlan élményt és tartalmas kikapcsolódást szabadtéri színházunk az ide látogató kultúra rajongóknak. Az épített lelátón, nézőtéren 400 látogatónk élvezheti a változatos programkavalkádot.

Nem titkolt célunk, hogy meghonosítsuk, hagyományteremtő módon évről-évre megrendezzük a MATE (Szent Isván Campus, Gödöllő) Díszudvarán az elsősorban színházi előadásokat kínáló Nyári Színházat - Gödöllő város és a járás, valamint a főváros igényes kultúrafogyasztói számára - melyen egyaránt teret adunk könnyűzenének és a helyi kulturális csoportok fellépéseinek is.

 

 

Az előadásokra vonatkozó szabályzat kedvezőtlen időjárás esetén

 

Kedvezőtlen időjárásesetén az előadás elmaradásáról a Nyári Színház legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig www.hangjegyszinhaz.hu honlapján közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Nyári Színház az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdését késleltetjük. .

A Nyári Színház fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja vagy a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – a kedvezőtlen időjárási körülmények elmúltával – folytathatja.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a 
www.hangjegyszinhaz.hu weblapon lesz közzé téve. Amennyiben az előadás kijelölt esőnappal is rendelkezik, a már megvásárolt jegyek visszaváltása nem áll módunkban.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás az I. felvonás után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.


Megközelíthetőség:

Autóval:
  • 2100 Gödöllő Páter Károly utca 1., MATE (Szent István Campus) főépület
  • Parkolás (ingyenes): MATE  (Szent István Campus) sportcsarnok parkolójában és a MATE (Szent István Campus) főépület körülötti parkolóban


Tömegközlekedéssel:

  • H8-as hévvel: Gödöllő végállomás (vasútállomás) - a vasúti aluljárón át a  MATE  (Szent István Campus) főépületéig gyalog kb. 5 perc
  • Vonattal: Gödöllő vasútálommás - a vasúti aluljárón át a  MATE  (Szent István Campus)  főépületéig gyalog kb. 5 perc
  • Busszal: Gödöllő végállomás, onnan gyalog az alsóparkon keresztül a vasútállomásig, majd a vasúti aluljárón át a MATE (Szent István Campus) főéületéig kb.15 perc


Jegyvásárlás:

  • Online >> ITT <<
  • Helyszínen: az előadások előtt 2 órával a MATE díszudvarán vagy szerdánként a NoVo Café jegyirodájában 17.00-19.00


Nézőtér nyitás: Az előadások előtt 1 órával