Kökény Attila, Szabó Ádám, Burai Krisztián és a Swing á la Django

2021. július 28. 20.30

Kökény Attila a hazai zenei élet egyik legismertebb énekese. A Megasztárból is ismert előadóművész a 2010-es év legjobb férfi hangja lett, emellett számos televíziós műsorban is találkozhatott vele a nagyközönség.

Magyarországon és külföldön már egyaránt sokszor bizonyított tagokból álló együttessel, a Swing a la Django zenekarral egyedülálló egyveleggel készülnek erre az estére. Zenéjük hangzásában harmóniára talál a magyar autentikus zene, a francia manouche swing és sanzonok világa, a tangó és a jazz, melynek eredménye ez az egyedi stílus, melyet ők hungarian django swingnek neveznek.

A stílusokon átívelő közös koncertet ezen az estén Szabó Ádám és Burai Krisztián crossover produkciója teszi teljessé. Előbbi harmonikás és zenész (a 2020-as Sztárban sztár című műsor győzteseként vált széles körben népszerűvé); utóbbi énekes, dalszerző, zenei producer - olyan előadók dalainál működött közre zenei producerként, mint Opitz Barbi, Dér Heni, Patai Anna. Országos hírnévre előbb a Megasztár, majd a Voice versenyzőjeként tett szert.


A program/előadás az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.


Előadások